Thuisbakkers gezocht voor LEKKER Ridderkerk 2021

Zaterdag 23 oktober 2021 is er LEKKER Ridderkerk. Na anderhalf jaar niks hebben mogen organiseren is de winkelvereniging blij dat zij het Winkelhart weer impulsen kunnen geven en weer wat gezelligheid kunnen terugbrengen.

LEKKER is altijd een groot succes met Beleving, Proeven en Genieten. Elk jaar is er een thema aan verbonden. Dit jaar is dat “Europa”. Op het Sint Jorisplein komt er een tent waarin 10 voormalige deelnemers van ‘Heel Holland Bakt’ ieder 1,5 meter taart gaan maken waarbij een ieder een land kiest voor de opmaak of smaak van de taart.

Thuisbakkers

De organisatie geeft ook de kans aan thuisbakkers om mee te doen. Men kan thuis een taart bakken waarin het thema Europa in terugkomt. Deze taart krijgt dan zaterdagochtend 23 oktober om 11.00 uur een plekje in de etalage van het voormalige Dolcispand. De taarten zullen woorden beoordeelt door een jury, bestaande uit (de Ridderkerkse Robért en Janny) meesterbakker patissier/chocolatier Joop van Vliet geassisteerd door zijn vrouw Bep. De taarten worden in de middag aangesneden en aan de bezoekers van LEKKER Ridderkerk uitgedeeld.

Deelname

Wie mee wilt doen moet zich vóór 19 oktober aanmelden via winkelhartridderkerk@live.nl. De eerste 50 aanmeldingen krijgen dan een uitnodiging voor deelname. Lees goed alle voorwaarden door. Er zijn vele mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een keukenmixer van Kitchenaid t.w.v. € 449,00. Dus bij deze alvast, “Bakkers klaar, bakken maar”.

Wil je mee doen kijk dan voor de voorwaarden op www.winkelhartridderkerk.nl