Lokaal

Uitreiking prijzen aan winnaars van FIT op alle fronten


Tijdens FIT op alle fronten, de eerste Gezondheidsbeurs in Ridderkerk, hadden alle aanwezige deelnemers de gelegenheid om mee te doen aan een loterij en kans te maken op een prijs. Op vrijdag 22 maart jongstleden werd dit succesvolle evenement gehouden in het nieuwe Gemini College. Bij de ingang kon iedereen zijn of haar naam en telefoonnummer achterlaten in een pot. Na afloop zijn uit de volle pot met honderden namen vier briefjes getrokken. De vier gelukkige winnaars zijn geïnformeerd en hebben hun prijs in ontvangst genomen bij Facet Ridderkerk.

Voor de loterij hadden diverse organisaties prijzen beschikbaar gesteld. Donderdag 28 maart 2024 was het een genoegen om de winnaars van FIT op alle fronten te eren en hun prijzen te overhandigen. Dank gaat uit naar Zwembad de Fakkel, Alzheimer Nederland, Bibliotheek AanZet, Coalitie tegen Eenzaamheid Ridderkerk, Apotheker Hans-Theo Kuijvenhoven en Facet Ridderkerk voor hun bijdrage aan de geslaagde prijzenpot.

De organisaties, deelnemers en winnaars hebben allen positief gereageerd, de beurs werd als veelzijdig, inspirerend en informatief ervaren. Er werd aandacht besteed aan alle facetten, iets wat als een punt van trots wordt beschouwd.

Namens de organisatie wordt er dankbaarheid uitgesproken naar iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van het evenement. Het is zeker iets om in de toekomst te herhalen.