Update verbouwing Ridderhof Ridderkerk: capaciteit parkeergarage tijdelijk gehalveerd

In verband met het opknappen van de parkeergaragevloer in de parkeergarage “Ridderhof” zal in de komende 16 weken (t/m half november 2021) slechts 50% van de capaciteit beschikbaar zijn om te parkeren. De winkeliersvereniging verwijst bij drukte naar de parkeergarages Jorishof en Koningsplein. Deze kennen hetzelfde uurtarief. In de garage Koningsplein is er tevens een dagtarief max. €5,00.

Tevens geeft de winkeliersvereniging aan dat er in de garage Ridderhof momenteel geen lift in werking is die rechtstreeks naar  de winkelvloer gaat. Ook hiervoor wordt verwezen naar de andere parkeergarages.

In de komende periode wordt er ook gewerkt aan de lichtstraat van de passage bij de Jumbo. De binten van de lichtstraat worden voorzien van zwarte folie die onderdeel vormen voor het nieuwe uiterlijk dat de Ridderhof verkrijgt. In de passage staan rolsteigers om het werk uit te voeren. De toegangen bij de winkels worden zoveel mogelijk na sluitingstijd gedaan.

De doorgang ter hoogte van Ecco schoenen blijft nog enige tijd versmald. Hier worden nieuwe rolbanen naar de parkeergarage aangebracht.

Deze overlastgevende maatregelen zijn noodzakelijk om uiteindelijk tot een mooi eindresultaat te komen! De winkeliersvereniging hoopt op het begrip van het winkelend publiek.