Lokaal

Valentijnsdiner wederom succes

Op vrijdag 16 februari 2024 organiseerde het Villa California Fonds voor de 14e keer een bijzondere avond met een Valentijnsdiner. De organisatie heeft aan de Sociaal Werkers Ouderen van Facet Ridderkerk gevraagd om senioren uit Ridderkerk voor dit gezellige Valentijnsdiner uit te nodigen. 

De genodigden kregen een warm ontvangst in Villa California te Barendrecht. De zaal was feestelijk versierd en iedereen nam plaats aan een ronde tafel waarna een kennismaking plaatsvond met de andere gasten. Naast senioren uit Ridderkerk waren ook senioren uitgenodigd door Aafje Barendrecht en Lelie zorggroep. 

Na een welkomstwoord door de organisatie en hartelijke woorden van de burgermeester uit Ridderkerk werd er een heerlijk 3-gangen menu geserveerd. Tijdens het diner werd er muziek gedraaid en iedereen kon verzoeknummers aanvragen.

De genodigden bedanken de organisatie Villa California voor deze fantastische avond, de persoonlijke aandacht en het heerlijke diner. Zij gaven een groot applaus voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Deze activiteit tot verbinding en samenwerking draagt bij aan het gedachtengoed van de Coalitie tegen Eenzaamheid Ridderkerk.