Lokaal

Verhage Vlietplein Ridderkerk opent haar deuren

Na een grondige verbouwing van ruim twee maanden zijn de deuren van Verhage Vlietplein te Ridderkerk woensdag 8 mei 2024 officieel geopend. Het voormalig pand van Lifeline | Food & Drinks is omgetoverd tot alweer de 44e vestiging van Verhage. Volledig voorzien van modern interieur en wel 40 zitplaatsen kan ook Ridderkerk genieten van al het lekkers dat Verhage te bieden heeft.

Kersverse franchisenemer Pamela de Zwart, voorheen jarenlang actief binnen de Verhage formule als medewerker van Verhage Vuurplaat te Rotterdam, kan niet wachten om de gasten uit Ridderkerk en omstreken te verwelkomen; ‘Voorheen stond Verhage bekend als dé specialist op het gebied van klassieke, oud-Hollandse snacks uit de frituur, maar tegenwoordig zijn we veel meer dan dat. Van juicy burgers tot vers bereide sandwiches, van frisse salades tot crispy tosti’s en van kroketten volgens eigen receptuur tot koffie met gebak van Patisserie Dudok; we hebben voor ieder wat wils! Ik sta te popelen om samen met mijn team aan de slag te gaan.’

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 55 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 44 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.