Verkoop De Gere in Binnenrijk te Ridderkerk van start

Donderdag 7 oktober 2021 start de verkoop van gebouw De Gere in nieuwbouwontwikkeling Binnenrijk te Ridderkerk. Vanaf 16:00 uur kunnen geïnteresseerden via de website woneninbinnenrijk.nl alle verkoopdocumenten en het aanbod bekijken. In De Gere komen 55 appartementen, met prijzen vanaf € 217.200,- VON tot € 562.000,- VON, met een woonoppervlakte variërend van 49m2 tot 143m2.

Diverse woningtypen

Binnenrijk wordt een park, met daarin drie woongebouwen. Het project is een ontwikkeling van Timpaan uit Hoofddorp, AMARE Vastgoed uit Ridderkerk, Bouwbedrijf Wagemakers uit Oss. Het bestaat in totaal uit 133 koopwoningen: er is één gebouw met appartementen, één gebouw met eengezinswoningen en één gebouw met een mix van appartementen en eengezinswoningen. Eerder ging succesvol De Riede in verkoop. Naast de verkoop van De Gere die vandaag start, gaat binnenkort ook de verkoop van De Reijer van start, met daarin 27 woningen. 


Groen en duurzaam

De ligging van Binnenrijk is perfect: nabij het winkelcentrum Drievliet, de sporthal Drievliet en openbaar vervoer, welke gelijktijdig met de realisatie van Binnenrijk wordt omgevormd tot een HOV-lijn. 

Door het park slingert een watergang die het bestaande water uit de omgeving verbindt. In het plan komt een waterpartij met daarin een speeleiland: een perfecte plek voor kinderen om in een natuurlijke omgeving te spelen. Doordat de entrees van de woongebouwen aan de buitenzijde zijn gesitueerd, ontstaat een levendige interactie met het aangrenzende park. De gebouwen vormen daardoor een geheel met het park, mede door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen als baksteen en hout. 

Binnenrijk is ontworpen als uiterst duurzame wijk: alle gebouwen zijn energieneutraal en gasloos, er zijn bouwmaterialen en –methoden geselecteerd met een zo laag mogelijke milieu-impact, materialen gaan lang mee en verouderen op een mooie manier. 

Via de website kunnen geïnteresseerden en omwonenden zich aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen rondom het plan.