Lokaal

‘Verliefd op God’, een nieuwe single van Chosen Kids

Chosen Kids bracht op 16 juni 2023 een nieuwe single uit getiteld “Verliefd op God”.  Op deze dag konden alle kinderen genieten van dit nieuw lied waar Chosen Kids de afgelopen maanden druk mee bezig is geweest. 

Chosen Kids is onderdeel van “Stichting Zion Hulanda”, een stichting die diverse initiatieven heeft om kinderen en jongeren te ondersteunen met hun persoonlijke, creatieve, expressieve en sociaal-emotionele ontwikkeling en groei. Eén van die initiatieven heeft vorm gekregen in het project genaamd “Chosen Kids”. De kinderen van Chosen Kids hebben allemaal een passie voor zang en dans en hebben er bewust voor gekozen om hun talenten te gebruiken om God te verhogen. 

Daarbij is het lied “Verliefd op God” uitgebracht. Het gevoel wat je krijgt bij het verliefd zijn is niet te beschrijven en met dit lied spreken de kinderen uit hoe verliefd ze zijn op God, waarbij ze verklaren dat Hij de allerbeste en allermooiste is. 

Het lied is gecomponeerd door Chesron Richardson, gearrangeerd door Jeanine Richardson en wordt gezongen door de kinderen van Chosen Kids. 

Dit nieuwe lied “Verliefd op God” gaat gepaard met een geweldige muziekvideo die u kan bekijken en beluisteren op het YouTube-kanaal: “Chosenkidsnl” of via de muziekplatforms: Spotify, Apple Music, iTunes & Deezer!

Abonneer vandaag nog op het YouTube-kanaal van Chosen Kids, zodat je op de hoogte kan blijven van alle toekomstige producties. 

Voor vragen of informatie over Chosen Kids of Stichting Zion Hulanda, kan contact worden opgenomen via het e-mailadres: chosenkidsgroep@gmail.com of via het telefoonnummer: +31 6 23931302.