Vernieuwde Trekpleister Ridderkerk viert feestelijke heropening

Trekpleister Ridderkerk ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan de Vechtstraat 1 opent haar deuren aanstaande woensdag 12 februari om 08:30 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Ridderkerk en omstreken hier weer van harte welkom. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.

In de vernieuwde winkel vinden klanten nog makkelijker wat zij zoeken. Winkelmanager Kim de Boer kijkt vol enthousiasme uit naar de opening. “Fijn om onze klanten hier opnieuw kennis te laten maken met het brede assortiment en het bekende voordeel van Trekpleister. Het team geeft klanten graag persoonlijk advies over onze producten en beauty- en gezondheidsvragen. We nodigen alle inwoners uit Ridderkerk en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Kim.

Uitgebreid health assortiment

Dankzij de vernieuwingen kan Trekpleister het gevarieerde assortiment uitbreiden. Met name het health assortiment krijgt een prominente plek in de groen gekleurde schappen in de winkel. De overzichtelijke opzet biedt medewerkers bovendien meer ruimte om klanten te adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn. Trekpleister Ridderkerk viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.

Over Trekpleister

Voordeel en aandacht: dat is waar Trekpleister voor staat. De drogisterijketen verwelkomt wekelijks zo’n 750.000 klanten in 200 winkels. Meer dan 2000 vriendelijke en vakkundige medewerkers staan klaar om mee te denken en advies te geven op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty & gezondheid. Onder het motto “Altijd meer drogist voor jou” is bij Trekpleister altijd veel voordeel te behalen door acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een gevarieerd assortiment.