Lokaal

Vernieuwde Xenos in Ridderkerk feestelijk geopend

De volledig vernieuwde Xenos aan het Koningshof 95 in Ridderkerk opende woensdag haar deuren. De eerste klanten stonden al vroeg klaar om de opening mee te kunnen vieren. Na het doorknippen van het lintje konden bezoekers naar binnen om de nieuwe winkel te bewonderen, inspiratie op te doen en te genieten van speciale openingsaanbiedingen. De eerste 100 klanten kregen een trendy wandrek cadeau en één gelukkige heeft zelfs een minuut gratis shoppen gewonnen. 

De winkel heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen, maar het voor Xenos zo herkenbare én geliefde assortiment is gebleven. Tijdens de winkelroute worden mensen geïnspireerd met spullen om het huis gezellig te maken of om iets lekkers klaar te maken met bijzondere ingrediënten. Dankzij de bestelzuil in de winkel biedt Xenos nu ook de mogelijkheid om in de winkel online bestellingen te plaatsen en deze naar wens ofwel in de winkel op te halen ofwel thuis te laten bezorgen.

De reacties van het winkelend publiek waren heel enthousiast. “We horen veel positieve reacties van onze klanten. Maar ook de collega’s zijn heel blij met deze prachtige vernieuwde winkel” aldus de trotse bedrijfsleider Marisa.

Nog tot en met zaterdag is de winkel aan het Koningshof 95 in feestelijke sferen, met speciale openingsaanbiedingen.