Lokaal

Vertraging renovatie sporthal Drievliet

De renovatie van sporthal Drievliet heeft vertraging opgelopen. Het nieuwe hoofdtrappenhuis is later klaar dan gepland.

De werkzaamheden aan de sporthal zouden eind juni 2023 afgerond zijn. Helaas duurde het omleggen van de leidingen voor stroom en gas rondom het nieuwe hoofdtrappenhuis langer dan verwacht. Daarom liepen ook andere werkzaamheden vertraging op.

De sporthal kan maandag 4 september 2023 daardoor maar voor een deel in gebruik worden genomen, want het nieuwe trappenhuis is dan nog niet klaar. Het hoofdtrappenhuis en de nieuwe entree worden op maandag 20 november 2023 in gebruik genomen. Tot die datum wordt nog de in- en uitgang (vluchtweg) langs de huisnummers 103 tot en met 106 gebruikt.

Rond 29 september 2023 is het weer mogelijk om te parkeren onder de sporthal. Het herstelwerk aan het overige deel van de bestrating (onder en rondom de sporthal) start rond 22 november 2023. Een maand later is dit werk klaar, mogelijk eerder. In januari 2024 start het herstel van de bestrating van de Vlietlaan. De gemeente Ridderkerk doet haar best de overlast tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.

Heeft u vragen over de werkzaamheden van de aannemer? Dan kunt u vanaf 21 augustus 2023 weer terecht bij het wekelijkse inloopspreekuur op dinsdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in de bouwkeet. Voor vragen aan de gemeente kunt u contact opnemen met projectleider Kees Lelivelt via k.lelivelt@ridderkerk.nl.

Op de pagina Renovatie sporthal Drievliet leest u meer over de renovatie.