Lokaal

Volledige inventaris Bakkerij van der Waal in online veiling

Wegens faillissement sluit Bakkerij van der Waal uit Ridderkerk definitief te deuren. De volledige inboedel van de bakkerij wordt online geveild bij Troostwijk Auctions. Zowel de machines uit de bakkerijfabriek – waaronder een planeetmenger, kneedmachine, deegafweger en veel meer – als de benodigdheden voor de bakkerij – zoals broodkratten en bakblikken – liggen onder de virtuele hamer. De veiling sluit op maandag 13 februari 2023 om 14:00 uur.

 

Bakkerij van der Waal is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1910. Wegens de hoge grondstofprijzen en energiekosten heeft de bakkerij eind 2022 een faillissement aangevraagd. De bakkerij had maar liefst zes vestigingen in Ridderkerk en omgeving. Het faillissement is toegekend en om die reden wordt de volledige inboedel van de bakkerijfabriek online geveild bij Troostwijk Auctions.

Machines uit de bakkerijfabriek en bakkerijbenodigdheden

De online veiling van Bakkerij van der Waal telt maar liefst 371 kavels. Er worden diverse machines uit de bakkerijfabriek geveild, waaronder planeetmengers van Sinmag en Hobart, een Sandor Chapatera ciabatta snijlijn, een Daub Slim deegafweger, een Werner & Pfleiderer kneedmachine, een AVT-broodsnijmachine met inpaklijn, Koma koel- en vriesluikenkasten, een Rittershaus kleinbroodlijn, een Kalmeijer koekjes- speculaasmachine en meer.

Alle benodigdheden voor de bakkerij liggen ook onder de hamer, zoals broodkratten, platenwagens, bakplaten, bakkerijwerktafels en bakblikken. Bovendien wordt de centrale koel- en vriesinstallatie, compressoren, rotatieovens en zelfs een Fiat Ducato bedrijfswagen geveild. Bekijk hier op je gemak alle kavels van deze veiling.Over de veiling

De online veiling van de volledige inboedel van Bakkerij van der Waal uit Ridderkerk sluit op maandag 13 februari 2023 om 14:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op vrijdag 10 februari 2023, van 9:00 uur tot 12:00 uur. Adres: Klompenmakerstraat 20, 2984 BB in Ridderkerk.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.