Vrijwilligers de Kandelaar in zonnetje gezet

Ieder jaar, net voor de zomervakantie probeert het bestuur van de Kandelaar de medewerkers in het zonnetje te zetten. Als bedankje voor alle uren dat ze in de winkel gestaan hebben. Met elkaar hebben ze uren cadeaus ingepakt, advies gegeven, boeken gesorteerd, opgeruimd en afgerekend. 

Afgelopen zaterdag 25 juni 2022 waren de vrijwilligers te gast bij natuurcentrum Waalbos in Rijsoord, wat ook door vrijwilligers gerund wordt. Ze kregen een korte inleiding over hoe het centrum ontstaan was en wat er nu allemaal gebeurde. Daarna kregen de vrijwilligers een rondleiding door het Waalbos, gedaan door de vrijwilligers van het centrum.  Na afloop stond er een hapje en drankje klaar en was er tijd om elkaar te ontmoeten.  

Er werd na 17 jaar afscheid genomen van Mariet van Nes. Zij ontving een mooie bos bloemen als kleine blijk van waardering voor al haar werk wat ze deed in de winkel op zaterdagmiddag en donderdagmorgen.  

De 50 vrijwilligers, inclusief bestuur zijn heel dankbaar dat er in een goede sfeer en heel veel enthousiasme gewerkt kan worden in het hartje van Ridderkerk en ook de webshop steeds meer bekendheid krijgt zodat er telkens mooie bedragen over gemaakt kan worden aan goede doelen waar de winkel voor is opgezet.

Deze doelen staan op de site tevens webshop www.de-kandelaar.nl. De openingstijden zijn: maandag 13.00 – 17.30, dinsdag, woensdag en donderdag 9.30 – 17.30 vrijdag 9.30 – 17.30 vrijdagavond 18.30 – 21.00 zaterdag 9.30 – 17.00,


Aangepaste openingstijden zomervakantie

De zomerperiode breekt weer aan. Dat betekent dat de openingstijden van de winkel iets veranderen. Op vrijdagavond is de winkel in deze periode gesloten.  

Boekhandel de Kandelaar en de tweedehandsboeken afdeling zijn te vinden in het oude hart van Ridderkerk, Sint Jorisstraat 10, 2981GA Ridderkerk, Tel. 0180 424698