Vrijwilligers formulierenbrigade gezocht

De Formulierenbrigade van Facet Ridderkerk helpt bewoners bij het invullen van formulieren of aanvragen van regelingen. Om het team van brigadiers te versterken, is Facet op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor 4 tot 8 uur per week.

Regelmatig krijgen bewoners van Ridderkerk te maken met (online) formulieren die ingevuld moeten worden. Niet voor iedereen is dit gemakkelijk, terwijl er wel vaak grote persoonlijke belangen mee gemoeid zijn. 

Zijn ingewikkelde formulieren voor jou geen probleem? Vind jij makkelijk jouw weg in diverse regelgeving en vind je het fijn om anderen daarbij te helpen? Meld je dan nu aan. Facet is op zoek naar een vrijwilliger met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Met minimaal MAVO niveau, die bereid is om korte trainingen te volgen en zijn/haar kennis up-to-date te houden. Die kennis heeft van het lezen en invullen van formulieren en die rustig is en goed kan luisteren en adviseren. Door je in te zetten als vrijwilliger voor de Formulierenbrigade ben je van betekenis voor bewoners van Ridderkerk die ondersteuning nodig hebben. Je maakt deel uit van een team van vrijwilligers die werken in een prettige en informele omgeving. 

Heb jij interesse? Neem contact op met de coördinator van de Formulierenbrigade Ilse Schoolenberg via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar Ilse.Schoolenberg@facetridderkerk.nl