Lokaal

Vrijwilligers gezocht voor ANWB AutoMaatje

Er worden enthousiaste dames en heren gezocht die graag autorijden en een bijdrage willen leveren aan het ondersteunen van mede-Ridderkerkers zonder eigen vervoer. Met deze hulp kunnen zij blijven deelnemen aan het dagelijkse leven en zijn ze niet langer beperkt tot de vier muren van hun huis. Of het nu gaat om een bezoek aan de dokter, kapper, familie, ziekenhuis of andere afspraken, deze ritten betekenen vrijheid voor anderen.

Als vrijwillige chauffeur maak je, tegen een kleine vergoeding, een enorme impact op het leven van mensen in de gemeenschap. Je helpt hen mobiel te blijven en verbonden te blijven met de wereld om hen heen. Door simpelweg tijd en eigen auto beschikbaar te stellen, kun je een wereld van verschil maken.

Sluit je aan bij het chauffeursnetwerk en ervaar zelf de voldoening van het helpen van anderen. Of het nu gaat om een paar uur per week of af en toe wat tijd vrijmaken, elke bijdrage is onschatbaar waardevol.

Doe mee en word een held op de weg met AutoMaatje!

Voor degenen die chauffeur willen worden bij deze dienst, uitgevoerd door Facet Ridderkerk, kan telefonisch contact worden opgenomen met Jacqueline Revier via 0180 – 432 350 of per mail naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.