Lokaal

Vrijwilligers gezocht voor Klussenservice

Word een klus- en tuinheld voor Ridderkerkse senioren!

De Klussenservice van Facet Ridderkerk breidt uit en heeft jouw hulp nodig. De Klussenservice biedt ondersteuning aan senioren van 65 jaar en ouder die extra hulp kunnen gebruiken bij klussen en tuinieren.

Met een groeiend aantal senioren dat langer zelfstandig blijft wonen, groeit ook de behoefte aan hulp bij huis- en tuinonderhoud. Daarom worden enthousiaste vrijwilligers gezocht die genieten van klussen en/of tuinieren en het helpen van mede-Ridderkerkers. Het gaat om kleinere klusjes van maximaal 3 uur. Vrijwilligers bepalen zelf hun beschikbaarheid en hoe vaak ze willen helpen.

Voor elke klus is er een vergoeding beschikbaar, maar de waardering van de senioren is onbetaalbaar. Iedereen die het welzijn van senioren wil verbeteren en een passie heeft voor klussen en tuinieren, wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Samen kan er gewerkt worden aan een fijne en leefbare omgeving voor iedereen.

Wil je klusser worden bij deze dienst, uitgevoerd door Facet Ridderkerk? Neem dan telefonisch contact op met Jacqueline Revier via 0180 – 432 350 of mail naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.