Vrijwilligers Wandel4daagse 55+ gezocht

Alweer voor de vierde keer organiseren Riederborgh, Reyerheem en SER avond4daagse de Wandel4daagse 55+. Dit jaar zullen het Jasmijnhuis en Anjerhuis ook meelopen. De Wandel4daagse 55+ is  van 12 september t/m 15 september 2022.

Een vierdaagse waar u als oudere,  aan mee kunt doen. Een sportief evenement met veel gezelligheid.  Het zijn vier dagen van ongeveer 4 km . Er wordt gestart vanaf 2 locaties vanaf Riederborgh en vanaf Reyerheem. Verzamelen om 13.30 en vertrek om 14.00 uur. Het inschrijfgeld is €5,-.

Onderweg is een pauze waar de deelnemers gezamenlijk met Riederborgh en Reyerheem koffie drinken.

Dit project wordt onder anderen ook mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren. Er wordt door verschillende sponsoren gezorgd dat er bij de pauze een hapje en een drankje is. En natuurlijk voor iedere deelnemer die meer dan drie dagen meedoet is er een medaille. Op de laatste dag is de aankomst op het Koningsplein en zal het seniorenorkest De Wipmolen voor de deelnemers spelen.

Vindt u het leuk om mee te doen of als vrijwilliger te helpen met het begeleiden van rolstoelen meld u dan aan bij marja.fernandes@aafje.nl  , Wilt u zelf meedoen dan kunt u zich aanmelden door te bellen met Karin de Rooij 06-13085233 of te mailen naar karin.de.rooij@aafje.nl of mailen met Shannon Verneava: shannonv@riederborgh.nl of Marjoleinh@riederborgh.nl

Bent u zelf niet in het bezit van een rolstoel en heeft u die wel nodig kunnen de organisatie voor u een rolstoel verzorgen. Hier betaalt u dan €20,- voor. Graag voor 5 september 2022 inschrijven.