Lokaal

VVD Ridderkerk: Aankondiging opvolging Linda Klaver

Na het aangekondigde vertrek van Linda Klaver als actief raadslid namens VVD Ridderkerk, is het nu tijd om de volgende stappen in de ontwikkeling van de fractie te presenteren. Om de continuïteit van VVD Ridderkerk-fractie te waarborgen, wordt Timo Ringlever benoemd als nieuw raadslid. 

Timo Ringlever, op dit moment actief als burgerraadslid, zal de vrijgekomen zetel van Linda Klaver innemen. Ringlever heeft als betrokken lid van de partij de ambitie om de belangen van de inwoners van Ridderkerk te vertegenwoordigen. 

“Ik kijk er ontzettend naar uit om me de komende twee jaar in te zetten voor alle Ridderkerkers. Op lokaal niveau heb je een grote impact op het leven van mensen en daar moet zorgvuldig mee om worden gegaan.” aldus Ringlever. Hij benadrukt het belang van jongeren in de lokale politiek en zet zich daarom extra in, om hun stem te vertegenwoordigen in de raad. “Jongeren zie je naar mijn mening nog te weinig in de lokale politiek. Ik wil graag aan hen laten zien dat het wel degelijk interessant kan zijn, en dat je invloed kunt hebben. Iedereen heeft een verantwoordelijkheid in de samenleving, maar ook de vrijheid om zelf keuzes te maken. Die boodschap wil ik graag verspreiden.”

De benoeming van Timo Ringlever in de gemeenteraad en het afscheidsmoment voor Linda Klaver zullen plaatsvinden tijdens de publieke raadsvergadering op 15 februari 2024. Pers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

VVD Ridderkerk kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst en zet zich in voor een onafhankelijke, zuivere en integere vertegenwoordiging van de belangen van Ridderkerkers.