Weerzien met playbackshow daverend succes voor Slikkerveer

Op zaterdagavond 11 mei 2019 stroomde de kantine van voetbalvereniging sv Slikkerveer vol voor de comeback van de typisch Slikkerveerse playbackshow.

Onder toeziend oog van zo’n 120 bezoekers klommen 7 teams op het podium. Zo kwamen Ike & Tina Turner, De Havenzangers, Linda, Roos & Jessica, ABBA, Luv’, De Toppers en The Champs naar Ridderkerk.

ABBA

De eerste prijs ging uiteindelijk naar “De Toppers” met Fred Vlasblom, Sjaak Scheurwater, Ruud Naaijkens, Ron Noorlander en Arie en Patrick Werkhoven. Samantha Kamerman (Linda), Hennie Vogelaar (Roos) en Nincia van der Veen (Jessica) ontvingen de tweede prijs. Ingrid de Kreek, Bianca van Ooijen en Marielle Scheurwater kregen voor hun ‘Luv’ act de derde prijs. Natuurlijk kregen ook de andere acts allemaal een ruime voldoende van de jury. Ook na de prijsuitreiking bleef het nog lang onrustig. Zo’n 10 jaar terug waren de jaarlijkse playbackavonden op het Sliknest een begrip. Anno 2019 blijkt de combinatie van sv Slikkerveer en de playbackshow een blijvend succes.

Luv