‘Weggeefplank’ in Kringloopwinkel van Het Anker van Bolnes

Een van de planken van de kringloopwinkel is gevestigd in het Wijkvoorzieningencentrum (WVC) aan de Noordstraat en is onlangs omgedoopt tot ‘weggeefplank’. De hoge inflatie, mede veroorzaakt door de gevolgen van de oorlog in Oekraïne, zorgt ervoor dat het voor steeds meer huishoudens een probleem wordt om rond te komen.

Deze plank is in het leven geroepen voor bewoners van Bolnes die niet weten hoe ze die avond iets te eten op tafel moeten krijgen. Als dat voor u het geval is, of wordt, dan mag u per persoon vier producten per dag komen ophalen. Op de weggeefplank staat een wisselend assortiment van houdbare voedingsmiddelen en soms ook artikelen voor babyverzorging.

Wanneer de crisis u niet raakt, dan wordt u uitgenodigd om houdbare producten, in ongeopende verpakking, op deze plank achter te laten. 

Kringloopwinkel

Van maandag tot en met vrijdag van 9.30-16.00 uur kunt u terecht in kringloopwinkel Het Anker in het WVC aan de Noordstraat 255-A. U kunt er terecht voor boeken, keukengerei, mooie huisdecoratie, kinderspeelgoed, kleding en nog veel meer. Uiteraard bent u ook welkom voor een gezellig praatje of om u als vrijwilliger aan te melden.

Als u spullen heeft die nog een tweede ronde meekunnen, dan nemen we ze graag in ontvangst. Inleveren is mogelijk tijdens onze openingstijden.