Lokaal

Werk aan een goede en gezonde leefstijl

Veel mensen willen graag antwoorden op vragen die betrekking hebben op voeding en gezondheid. Facet Ridderkerk (voorheen Welzijn Ridderkerk) kan u wellicht helpen met diverse vragen waar de drempel naar de huisarts of diëtist net te hoog is.

Wilt u zich gezond voelen en goed gaan eten maar u weet niet hoe? Wat is eigenlijk goede voeding? Vaak lekkere trek of juist een middagdip? Hoe kom ik van dat vervelende opgeblazen gevoel af? Zijn supplementen iets voor mij? Hoe stop ik dat jojo-en of wilt u slechts blijvend een paar kilootjes kwijt? Fitter voelen? Energieker zijn? Hoeveel en wat moet ik nu eigenlijk eten en drinken op een dag? Hulp nodig bij het lezen van een etiket op een product?

Facet Ridderkerk heeft hiervoor een gratis spreekuur op dinsdag opgezet in juli en augustus waar u van een gediplomeerd voedingsconsulente antwoorden kunt krijgen of waar u meer informatie kunt inwinnen. Om een afspraak hiervoor te maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0180 – 432 350 en vragen naar Cathy van Es of stuur een mail naar info@facetridderkerk.nl.