Werkzaamheden Populierenlaan: fietspad en rijbaan

Vanaf maandag 1 maart 2021 worden een week lang werkzaamheden uitgevoerd aan een gedeelte van het fietspad en de rijbaan van de Populierenlaan.

Het fietspad en de rijbaan worden voorzien van een nieuwe deklaag. De rijbaan wordt voorzien van stilasfalt. Het fietspad vertoont veel oneffenheden en er blijft plaatselijk hemelwater staan. De rijbaan heeft plaatselijk scheurvorming/oneffenheden en er ontstaat een ernstige verlaging in de rijbaan.

De werkzaamheden aan het fietspad vinden plaats tussen de rotonde van de Sportlaan en de rotonde van de Burgemeester de Zeeuwstraat. Op het gedeelte tussen de rotonde Sportlaan en de rotonde Fakkel, zal de deklaag van de rijbaan ook worden vervangen op het fietspad zijn geen werkzaamheden. 

Met de rode lijn is aangegeven waar de werkzaamheden plaatsvinden

De werkzaamheden starten op maandag 1 maart 2021 en nemen een week in beslag. Bij temperaturen onder nul of veel neerslag liggen de werkzaamheden stil.

Wat merkt u hiervan?

De fietspaden en rijbanen waar de werkzaamheden op plaats vinden zijn buiten gebruik. De rotondes op de Populierenlaan blijven beschikbaar voor het bestemmingsverkeer. Het doorgaande verkeer wordt vroegtijdig van de werkzaamheden op de hoogte gesteld en wordt via een omleidingsroute omgeleid. 

Neem voor meer informatie contact op met dhr. J. W. Ploeg via j.ploeg@bar-organisatie.nl.

Foto’s: Wessel Dekker