Lokaal

Wethouder Piena opent Go!Health vestiging op het Sint Jorisplein

Vorige week heeft wethouder Edward Piena de vernieuwde vestiging van de Go!Health clubs & Fysical Ridderkerk op het Sint Jorisplein 13 geopend. Sinds oktober 2023 zijn Frank Le Loux & Simon Bliek franchise/eigenaar van deze sportschool en fysiotherapie praktijk.

De wethouder benadrukte dat sport de basis is voor een gezond leven. Hij wenste de eigenaren dan ook veel succes in de vernieuwde sportschool. Frank en Simon streven er naar de gemeenschap van Ridderkerk te begeleiden naar een gezonder en vitaler leven. Samen met toegewijde trainers zorgen zij ervoor dat iedereen persoonlijk begeleid wordt met behulp van innovatieve toestellen van Technogym.

Op moderne fitnessapparaten kunnen leden hun conditie op peil houden en hun spieren trainen. De circuittraining duurt 35 minuten en is zorgvuldig ontworpen om persoonlijke doelen te bereiken. Daarnaast heeft de club ook een ruimte waar men gebruik kan maken van onder andere een loopband en gewichten. Ook worden hier de groepslessen gegeven.

Een sportschool met fysio praktijk is voor Frank en Simon de perfecte manier om hun kennis over sport en fysio te combineren. “Fysiotherapie neemt bewegingsbeperkingen weg waarna je als patiënt er zelf voor zorgt dat die beperkingen wegblijven”, verteld Frank. “Met begeleiding en fysiotherapie kunnen we mensen niet alleen gezond maken maar ook houden”.

De sportschool is te bereiken op het Sint Jorisplein 13, telefoon  0180 335 331 en via de website van de Go!Health club, vestiging Ridderkerk.