Wijk Idee Team Oost actie: kerstbomen voor de straat

Al jaren sponsort het Wijk Idee Team de grote kerstboom op Plein Oost. Naast de kerstboom op Plein Oost delen zij dit jaar ook kerstbomen uit. Bewoners in Ridderkerk Oost kunnen onder de voorwaarde dat de boom leuk wordt aangekleed en in de straat komt te staan, een kerstboom ophalen bij de Bloemenjungle.

Het Wijk Idee Team wil de buurt een beetje gezelliger maken in deze bijzondere tijd. In samenspraak met De Bloemenjungle stelt het Wijk Idee Team Oost daarom 35 kerstbomen ter beschikking zodat bewoners hun straat kunnen opfleuren. Bewoners krijgen alleen een kerstboom mee en moeten deze dan zelf en met elkaar versieren. Om de hele straat mee te laten genieten, moeten de kerstbomen op een mooie plek komen te staan. “Heel de straat moet kunnen meegenieten”, zeggen de leden van het Wijk Idee Team Oost. De resultaten zijn te zien op social media met hashtag #kerstboomactieWijkIdeeteamOost.

Wil jij zo’n straat kerstboom, ga dan snel naar De Bloemenjungle! Neem wel je legitimatie mee want zij zullen je naam, achternaam en straat naam noteren en maak een foto met #kerstboomactieWijkIdeeteamOost.

De leden van het Wijk Idee Team Oost (Hans, Gerda en Ray) willen de mensen van de Bloemenjungle bedanken voor hun medewerking. “Fijn dat wij een ondernemer kunnen helpen en fijn dat de ondernemen mee wil helpen om de wijk nog mooier te maken”, zeggen zij. Daarnaast willen zij alle inwoners van Ridderkerk en in bijzonder van Ridderkerk Oost fijne feestdagen wensen en heel goed en gezond 2021.