Lokaal

Winnaars BAR Ondernemersprijzen bekend

Tijdens het jaarlijkse BAR Business Gala in het Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn de winnaars van de BAR Ondernemersprijzen bekendgemaakt.

De prijs voor de start-up van het jaar werd uitgereikt aan Berend de Jong (Espresso Service Repair). De Innovatie Award ging naar Van Gelder Groente en Fruit. Kim Tchai van Tchai International werd uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar, terwijl Robert van Wijngaarden van Timmerfabriek De Kievit Ridderkerk ondernemer van het jaar werd. Alle winnaars zijn in Ridderkerk gevestigd. 

Uit alle voorgedragen ondernemers uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk had de jury negentien genomineerden geselecteerd. Via een stemronde via de website van de Stichting Ondernemersprijs BAR-regio bleven twaalf finalisten over, drie per categorie. Dat waren naast de winnaars C. & H. Euser Transport B.V. en Authentic Outdoor B.V. (voor de titel ‘ondernemer van het jaar’), Stichting De Overblijf en Safe Beveiliging (zakenvrouw van het jaar), Qc One en Technicare (Innovatie Award), en Kvik Barendrecht en Totally Healthy (startup van het jaar).

De prijsuitreiking werd bijgewoond door zo’n tweehonderd ondernemers uit de drie gemeenten. Ook waren wethouders van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk aanwezig.

Op de foto staan de prijswinnaars: Berend de Jong (Espresso Service Repair), Robert van Wijngaarden (Timmerfabriek De Kievit Ridderkerk), Kim Tchai (Tchai International) en Gerrit van Gelder (Van Gelder Groente en Fruit)