Winterfeest weer zeer geslaagd

Op zaterdag 2 maart 2019 werd al weer de 14e editie van het Winterfeest gehouden in de kantine van v.v. Rijsoord, dat samen met Comité “Help Eens Een Handje” en Stichting Fonobori zorgden voor een geweldig geslaagd Winterfeest.

Met zo’n 180 deelnemers aan het carnaval voor verstandelijk beperkten gehouden. Loco-burgemeester Henk van Os opende het spektakel en was zelf ook gestoken in carnavalskleding uit Tirol. De Raad van Elf zetten daarna met muziek van de Dellenoy Brothers de eerste stappen in de zaal en alle aanwezigen volgden al snel.

De Gouden Man was de leukste verklede deelnemer.

Tussen de middag werden er pannenkoeken gebakken voor alle deelnemers en vrijwilligers van het Winterfeest, die daar gretig van genoten. Ook werden veel gezichtjes van heel veel verschillende kleurtjes voorzien van schmink. Aan het einde van de middag werden nog de winnaars bekend gemaakt van leukste verklede deelnemers. Winnaar werd Michel Kerken als de Gouden Man. Tweede werd ‘Minnie Mouse’ Phonne Brand en de derde prijs ging naar ‘Prins Alaaf’ Hendrik Dorst.

Al met al weer een zeer gezellige en drukke editie van het Winterfeest, die ook volgende weer een nieuwe aflevering zal gaan krijgen, namelijk op zaterdag 22 februari 2020.

Foto’s: Arjan ’t Jong