Lokaal

Woonvisie wordt Wooncompas

Woonvisie fuseert binnenkort met Wooncompas in Rotterdam. Deze fusie is per 1 juli een feit. 

“Een fusie brengt altijd veranderingen met zich mee. Zo gaat Woonvisie vanaf 1 juli Wooncompas heten. Door de krachten te bundelen kunnen we beter invulling geven aan meer passende, duurzame en betaalbare sociale huurwoningen”, zo zegt een woordvoeder van Woonvisie.

“De naam Woonvisie heeft meerdere betekenissen. Zo schrijven gemeenten bijvoorbeeld een woonvisie, we merken dat dit verwarrend is als het gaat om onze naam en de samenwerking met gemeenten. In Rotterdam bestaat er ook een makelaardij met de naam Woonvisie. Wooncompas is een sterke merknaam en dat kunnen we nu nog meer versterken. Wooncompas geeft in de naam al richting aan wonen en heeft een goede bekendheid in de regio Rotterdam.”

Website en telefonische bereikbaarheid

Vanaf woensdag 26 juni gaat Woonvisie aan het werk om de systemen samen te voegen. De website van Woonvisie is niet bereikbaar vanaf woensdag 26 juni 17.00 uur tot en met maandag 1 juli, 8.00 uur. Vanaf maandag 1 juli, 8.00 uur is www.wooncompas.nl bereikbaar.

Tussen woensdag 26 juni en maandag 1 juli is het mogelijk dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan gewend is. Telefonisch blijft men, voor én na 1 juli, bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer: 0180 – 49 49 49.

Meer informatie over de fusie is te vinden op de website van Wooncompas.