Lokaal

Xenos in Ridderkerk wordt vernieuwd

De Xenos aan het Koningshof 95 in Ridderkerk lanceert binnenkort haar compleet vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken. Om de ombouw naar Xenos nieuwe stijl te kunnen realiseren, zal de winkel een paar dagen dicht gaan. Op woensdag 11 september om 09:30 uur staat de feestelijke heropening gepland. 

Om ruimte te maken voor het nieuwe assortiment en het nieuwe interieur is er speciale verbouwingsuitverkoop in de week voorafgaand aan de tijdelijke sluiting van de winkel. De winkel is vanaf 1 september een aantal dagen gesloten om deze te voorzien van een complete nieuwe look en feel. 

Op 11 september zal om 09:30 uur de nieuwe winkel aan het Koningshof 95 open gaan. Dit gaat gepaard met mooie openingsaanbiedingen met kans op één minuut gratis shoppen tijdens de openingsloterij.  

Nieuwe uitstraling

Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare én betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel, want dan staan de zonnige thema’s zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.