Lokaal

Zin om in een koor te zingen?

Op zoek naar een nieuwe hobby? Zingen ontspant en maakt je vrolijk. En samen zingen maakt het nog leuker. Popformatie Something Else is een enthousiast en gezellig popkoor in Ridderkerk met vrouwen van alle leeftijden. Het koor is onderdeel van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer en staat onder leiding van dirigent Dirk Bouillon.

Elke donderdagavond repeteren zij van 20-22.30 uur in het clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. Het repertoire bestaat uit zowel swingende als gevoelige nummers. Zij oefenen met bladmuziek, die tijdens de repetitie wordt uitgereikt. Thuis kan extra geoefend worden door middel van muziekbestanden die in Dropbox staan.

Clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76

Zij hebben 4 stemgroepen binnen het koor, namelijk hoge en lage sopranen en hoge en lage alten, waarbij met name de laagste stemmen extra versterking kunnen gebruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan die eerste stap en kom eens kijken bij één van de repetities. Meld je hiervoor aan via popformatiesomethingelse@gmail.com of bel 06-44420894.