Lokaal

Zomeractiviteiten voor de jeugd van start

Op dinsdag 18 augustus 2020 werd het startschot gegeven voor de activiteiten in de laatste twee weken van de zomervakantie, georganiseerd door Facet, 3X2 en Jeugdland/SER. Met hulp van Hotel van der Valk Ridderkerk, De Theetuin, TimTom events, gemeentelijke instanties en vv Rijsoord worden er in dit gezamenlijk project twee weken lang buitenactiviteiten georganiseerd.

De reeks activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is begonnen met Striker, lasergamen, 50 meter stormbaan, bubbleball en een fietsspel en gebeurde op de locatie Hotel van der Valk Ridderkerk. Fotograaf Erik Jonkman nam een kijkje en bracht het evenement in beeld.

Je kunt je nog aanmelden!
Voor deelname aan de activiteiten moeten kinderen zich aanmelden. Bij voldoende animo zal er gewerkt worden in 2 dagdelen van 3 uur, er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen. Bij weinig animo zal er alleen een ochtendprogramma zijn. Voor de activiteit worden de deelnemers opgedeeld in groepen van 20 die gezamenlijk de diverse onderdelen zullen afwerken. Aanmelden kan hier. Let op! Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de in het schema aangegeven sporthal. Houd hiervoor de sociale media in de gaten van Facet Ridderkerk, SER of 3×2.

Foto’s: Erik Jonkman