Lokaal

Zonnepanelen zonder investering

Is het kopen van zonnepanelen voor u als eigenaar van een woning een brug te ver? Het hoge aankoopbedrag hoeft nu geen drempel meer te zijn. Via de WoonWijzerWinkel huurt u zonnepanelen. Sluit u in oktober en november van dit jaar via hen een huurcontract af? Dan krijgt u de eerste maand huur gratis!

Stroom van uw eigen zonnepanelen wordt al meteen goedkoper dan kolenstroom en u helpt mee de CO2 uitstoot te verlagen.

De WoonWijzerWinkel werkt samen met zonnepaneelverhuurder Solease. U bent verzekerd van een goed werkend systeem. Dat wil zeggen dat de verhuurder opdraait voor eventuele reparaties aan de zonnepanelen die bij haar klanten op het dak liggen.

Geen gedoe

Pierre Vermeulen (oprichter Solease): “Onze klanten kunnen zonder investering en gedoe meteen duurzame energie produceren met hun eigen dak voor een prijs die meestal lager is dan de huidige elektriciteitskosten.”

Alles wordt elektrisch

Ook voor gasloos wonen bieden zonnepanelen een uitkomst. Zodra de gaskraan dichtgedraaid wordt, neemt ons elektriciteitsgebruik namelijk toe. Denk aan elektrisch koken, verwarmen en rijden. Idealiter komt die stroom volledig uit duurzame bronnen zoals zonne-energie.

Zonne-energie is onmisbaar in de energietransitie en voor het behalen van de klimaatdoelstellingen (lees meer daarover in het groene kader links onderaan deze pagina).

Op www.woonwijzerwinkel.nl/huurzon vindt u meer informatie over de najaarsactie met één maand gratis huur.