Lokaal

Zonnig Koningsplein met nostalgische muziek

Afgelopen zondag 9 juni was het heerlijk vertoeven op het Koningsplein, dat op het podium optredens zag van van de Senioren Big Band Rotterdam en Perry Zuidam.

Waar de opkomst van het publiek wat tegenviel, daar was het voor diegene die er wel waren heerlijk vertoeven op het Koningsplein, waar je met een drankje, hapje en ijsje kon genieten van heerlijke nostalgische muziek. De Senioren Big Band Rotterdam speelde repertoire van onder andere Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en de moderne Norah Jones. Ook kwamen de liedjes van Frank Sinatra en Dean Martin weer tot leven komen. 

Ook was er een gastoptreden van de in deze regio bekende zanger Perry Zuidam. Heb je Perry vandaag gemist ? Geen nood, morgen staat hij weer op het podium van het Koningsplein, want ook dan is er weer heel wat te doen op het Koningsplein. Niet alleen is het het decor van de doorkomst van de Roparun, maar zijn er vanaf 13.30 uur diverse artiesten uit de regio, zoals Perry Zuidam, Sieneke, de Wannabiez en Marco de Hollander. Komt dat zien en moedig de lopers uit Hamburg aan van de Roparun.

Foto’s Arjan ’t Jong en Richard Veen.