Lokaal

Zwembad de Fakkel verwelkomt 200.000ste bezoeker

Afgelopen week ontving zwembad de Fakkel zijn 200.000ste bezoeker. De gelukkige winnaar was mevrouw Varela Put, die op dat moment voor haar fiftyfitlessen kwam.

Mevrouw Varela komt al ruim 30 jaar bij de Fakkel zwemmen. Eerst zwom ze bij zwemvereniging Poseidon en later ging ze over op het zwemmen van baantjes. Ook nu komt ze nog 3x per week zwemmen; ze doet op 2 dagen mee met de fiftyfitlessen en 1 keer per week komt ze vrijzwemmen.

Uit handen van badmeester Lesley en receptioniste Ingrid ontving mevrouw Varela een prachtige bos bloemen en kreeg zij extra lessen op haar badenkaart toegevoegd. Ook krijgt zij nog 2 koffiekaarten om na het zwemmen een lekkere kop koffie te halen bij de horeca.

Het ontvangen van de 200.000ste bezoeker is weer een fantastische mijlpaal voor het zwembad. In 2022 kwam het totaal op 180.000 bezoekers. Vergeleken met het laatste normale jaar 2019 lopen de bezoekersaantallen nu weer gelijk aan dat jaar. Met trots kijkt het zwembad dan ook terug op de groei van het afgelopen jaar.