Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Muzikaal feestje bij Bluezy Bluesfestival

De 15e editie van het Bluezy Blues Festival Ridderkerk werd op zaterdag 14 april 2018 om 15.00 uur geopend door Nico Bravenboer zelf met een hartelijk welkom aan de bezoekers. Spreekstalmeester Jan Valster nam daarna de taak over om de bands aan te kondigen.

Lees meer...

Noordtunnel urenlang afgesloten richting Gorinchem

Woensdagmiddag 18 april is de Noordtunnel urenlang afgesloten geweest in de richting van Gorinchem. Tegen het einde van de ochtend is een te hoge vrachtwagen aan het einde van de ochtend tegen de hoogtedetectie aangereden en doorgereden.

Lees meer...

Zieke Celeste roept op in actie te komen: "Meer onderzoek is hard nodig"

Op de dag dat Celeste (17) hoorde dat ze geslaagd was voor haar eindexamen, kreeg ze ook de diagnose kanker. Maar liefst 80 man komt daarom voor haar in actie tijdens Run for KiKa Rotterdam op zondag 24 juni in het Zuiderpark.

Lees meer...

Informatiebijeenkomst NDC druk bezocht

Binnenkort start de Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2018 in Ridderkerk. Op maandag 9 april was er voor belangstellenden een informatiebijeenkomst. De Ridderzaal van Grandcafé Burgerzaken was bijna te klein voor het aantal geïnteresseerden. Meer dan 100 aanwezigen hebben aandachtig geluisterd naar het verhaal van Diana Maaskant, praktijkondersteuner van Het Doktershuis en Jesper Lagendijk van Welzijn Ridderkerk.

Lees meer...

Connect2Act biedt diverse vrijwilligersvacatures

Connect2Act biedt de volgende vrijwilligersvacatures aan:

Lees meer...