Real time web analytics, Heat map tracking

Sinterklaas bezoekt Samen Actief

Dinsdag 5 december bezochten de Sint en zijn Pieten Samen Actief in het wijkvoorzieningencentrum Slikkerveer, Reijerweg 62. Samen Actief is het dagarrangement voor mensen met lichte geheugenproblemen of Parkinson.

Het aantal ouderen met geheugenproblemen neemt ook in Ridderkerk toe. Voor veel mensen is de reguliere dagopvang net een stap te ver en dus sluit het programma van Samen Actief prima aan bij de wensen en behoeften van de zelfstandige en thuiswonende doelgroep. Bij Samen Actief staat alles in het teken van gezelligheid, ontmoeting en beweging. Het dagarrangement vindt elke dinsdag plaats. Zoals altijd werd er eerst een lekker kopje koffie gedronken, ditmaal met kruidnoten en speculaas. Rond 12.00 uur werd de groep aangenaam verrast met het bezoek van de Sint en zijn Pieten. Gelukkig waren de deelnemers het afgelopen jaar lief geweest en konden zij een kleinigheidje in ontvangst nemen.

Wilt u vrijblijvend een keer kennismaken met Samen Actief? Neem dan contact op met Jesper Lagendijk of Mineke Boon van Sport en Welzijn via 0180 – 43 23 50.