Real time web analytics, Heat map tracking

Ongeluk op knooppunt Ridderkerk eist leven

In de loop van zaterdagmiddag 13 januari 2018 ontstond er op de hoofdrijbaan van de A16 richting Rotterdam een kettingbotsing waarbij meerdere auto’s betrokken waren. Zes personenauto’s en een vrachtauto waren betrokken bij het ongeluk, waarbij uiteindelijk 1 dode te betreuren was en 4 gewonden. Ook zijn er bij de kettingbotsing meerdere mensen licht gewond geraakt.

De 4 gewonden zaten in hun auto’s beklemd en zijn door de hulpdiensten bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg van het ongeval is de hoofdrijbaan meerdere uren afgesloten geweest, heeft politie onderzoek gedaan naar het ongeval en is Rijkswaterstaat bezig geweest met opruimwerkzaamheden. In de loop van de avond werd de rijksweg weer opengesteld voor verkeer, dat daarvoor omgeleid moest worden via de parallelbaan.