Real time web analytics, Heat map tracking

Geslaagde Theeproeverij op het Ontmoetingsplein

Vrijdag 13 april 2018 heeft er op het Ontmoetingsplein van Aafje Reijerheem een gezellige theeproeverij plaats gevonden. Bewoners, maar ook een grote groep wijkbewoners waren aanwezig om verschillende soorten thee te proeven van de Theeboom. Leuk om de reacties te horen van de gasten, sommige vonden het heerlijk om verschillende smaken uit te proberen, andere houden het toch liever bij hun eigen vertrouwde pickwick thee.

Bij de thee waren er verschillende lekkernijen, gesponsord door Coop Ridderkerk en Teamwijkidee3vliet/t Zand, waarvoor onze hartelijke dank. Er kon uiteraard thee gekocht worden en er waren ook hele leuke theekadootjes!

Wist u dat u als wijkbewoner van harte welkom bent, bij de activiteiten op het Ontmoetingsplein? Zo is er op vrijdag 20 april een gezellige buurtinloop, loop gerust eens binnen en doe mee met een spelletje of de sjoelwedstrijd op deze middag. Aanvang: 14.00 uur / kosten € 1.50 incl kopje koffie of thee.

2018 04 15Theeproeverij2