Podcasts

Luister je favoriete podcasts online! Over elk onderwerp is tegenwoordig een podcast te vinden. Een digitaal geluidsbestand met discussies, radioshows, muziekprogramma’s e.d. dat op internet beschikbaar wordt gesteld en door belangstellenden gedownload en op een mp3-speler of een pc beluisterd kan worden.

Troostradio
De lokale kerken in Ridderkerk bieden in samenwerking met RTV Ridderkerk Troostradio: een korte, gesproken column als bemoediging en troost.

Watersnoodramp
1 februari 1953 Watersnoodramp

Brush
155 Medewerkers Brush HMA verliezen hun baan

Videopodcasts over ‘Rouw en Verlies’
In samenwerking met Stichting Facet Ridderkerk zijn 2 videopodcasts gemaakt door de ouderenadviseurs Henny de Wilt en Frances Kroeze, die in gesprek gaan met rouwtherapeute Masé Sutterland.

Week tegen de eenzaamheid
Podcasts Week tegen Eenzaamheid

Wij fietsen 3×2 en jullie luisteren mee!
Ondanks dat er in 2020 en 2021 geen 3×2 is georganiseerd, is op RTV Ridderkerk toch TV en radio3x2! Dit onder het motto: Wij fietsen 3×2 en jullie luisteren mee!
Podcasts 2020
Podcasts 2021

Koninkljke Erepenning voor Harpe Davids
De Christelijke Muziekvereniging Harpe Davids heeft de Koninklijke Erepennning ontvangen. Een samenvatting van de toespraak van burgemeester Anny Attema.