Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Hans van Wijngaarden in Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is sinds dit jaar weer te beluisteren. Ook nu weer wordt een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.
Komende zondag 22 april is vanaf 13.00 uur Hans van wijngaarden te gast. Hans is vooral in Bolnes actief als vrijwilliger en in diverse commissies. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk.

Lees meer...

The Story Of … Classic met Roxy Music

Bij Radio Ridderkerk wordt in het radioprogramma ‘The Story Of … Classic’ een klassieker weer in de picture geplaatst. Telkens wordt er iedere week op de donderdagavond een oude aflevering van het populaire programma ’The Story Of’ afgestoft om na zoveel jaar nog eens naar te kunnen luisteren, want in de afgelopen periode zijn er heel veel juweeltjes voorbij gekomen.

Lees meer...

Géonne Hartman in Bram en Jurgen

“Maandagmiddag 16 april is het weer tijd voor Bram & Jurgen. Deze week is Géonne Hartman te gast. Géonne is een 22 jarige singer-songwriter uit Utrecht. Ze zal vier nummers live zingen voor jou. Ook zal je haar beter leren kennen door de Bram & Jurgen spellen zoals de "bingo" en "het dartbord".

Lees meer...

Basic Station live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 19 april om 20.00 uur de formatie Basic Station in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Lees meer...

‘Triangle of Life’ in Breed Belicht

Op woensdag 18 april 2018 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending mevrouw Wilma Impelmans en de heer Martin Impelmans.

Lees meer...