Real time web analytics, Heat map tracking

Rob van der Meer en Dick de Bruin in Podium Vis

Op dinsdag 9 januari is er bij Radio Ridderkerk weer een nieuwe aflevering van Podium Vis tussen 20.00 en 22.00 uur van Podium Vis. Presentator Jos Vis heeft in deze aflevering in het eerste uur de favoriete top 5 guilty pleasures van: RTV Albrandswaard collega Rob van der Meer. Presentator Jos Vis laat de luisteraar nader kennismaken met radio-collega Rob van der Meer van RTV Albrandswaard.

Daarnaast werkt Rob ook bij bioscoop Pathé en is hij eigenaar van RCM Support (media bedrijven, verenigingen en organisaties). Verder is hij actief bij RUR (Recht uit Rotterdam). Tegenwoordig is hij ook geïnteresseerd geraakt in de lokale politiek. De vraag is dus: “wie is die man?” Aan de hand van de favoriete muzikale top 5 en guilty pleasures van Rob laat presentator Jos Vis u met hem kennismaken.

In het tweede uur richt in dit uur de schijnwerper op Dick de Bruin uit Ridderkerk. Dick is lid van een koor, houdt van goeie muziek en heeft vele interessante hobby’s. Redenen genoeg om Dick naar Podium Vis te halen en hem uitgebreid voor te stellen. De techniek van Podium Vis is in handen van Dick van der Meer.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.