Volg ons ook op

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

rtv-ridderkerk-logo

Advertenties

Real time web analytics, Heat map tracking

Herhaling Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk stopte in 2014 doordat presentator Ger Schilt ziek werd. Hij had het programma gepresenteerd vanaf 1986 en interviewde tot het moment van stoppen rond 500 Ridderkerkers van allerlei pluimage.


In overleg met Ger Schilt krijgt het programma een vervolg en is Aad Hoogendijk de nieuwe presentator van het programma geworden. De strekking van het programma blijft hetzelfde en de presentatie volgens het onnavolgbare inzicht van Aad. De eerste uitzending heeft inmiddels plaatsgevonden, maar omdat deze tijdens de Kerstperiode viel wordt deze op speciaal verzoek herhaald. Deze herhaling is op zondag 14 januari 2018 vanaf 13.00 uur. Twee weken later wordt een muzikale gast welkom geheten in de studio.

 


De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.