Real time web analytics, Heat map tracking

Thema-uitzending Prettig Weekend: ‘Thuishaven van de Binnenvaart!’

Zaterdag 14 april a.s. is er een speciale thema-uitzending van het programma Prettig Weekend. Met als sub-titel ‘Thuishaven van de Binnenvaart’ komt het programma live uit de radiostudio van ATOS RTV in Zwijndrecht, waar tal van gasten ons bijpraten over verleden, heden en toekomst van de Binnenvaart.

Tal van onderwerpen zullen deze ochtend tussen 10 en 1 uur de revue passeren en wordt er o.a. stilgestaan bij de rol van de voor onze regio belangrijke bedrijfstak. Verder komen aan bod telematica, vergroening en de  factor mens in de Binnenvaart. Kortom een interessante thema-uitzending voor iedereen die iets met de binnenvaart heeft, maar ook voor luisteraars die nog niet eerder met deze bedrijfstak te maken hebben gehad.

Prettig Weekend is iedere zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur te beluisteren bij zowel Radio Ridderkerk als ATOS Radio en is te horen via de kabel en ether in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk. Via internet(radio) en de Lokale Omroep-app is het programma ook buiten onze gemeentegrenzen te beluisteren.

Foto Marius van den Ouden