Real time web analytics, Heat map tracking

Géonne Hartman in Bram en Jurgen

“Maandagmiddag 16 april is het weer tijd voor Bram & Jurgen. Deze week is Géonne Hartman te gast. Géonne is een 22 jarige singer-songwriter uit Utrecht. Ze zal vier nummers live zingen voor jou. Ook zal je haar beter leren kennen door de Bram & Jurgen spellen zoals de "bingo" en "het dartbord".

Er zijn twee telefonische gesprekken te horen in de uitzending. Om 17.20 uur hoor je Wouter Mol van de band Out Of Skin. De band Out Of Skin doet vrijdag 13 april mee met de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Met Wouter Mol praten we over de afloop hiervan. Met zangeres Natalia Magdalena zal er om 15.45 uur gesproken worden over haar plannen van 2018. Deze plannen heeft Natalia op vrijdag 13 april op haar Facebookpagina gepost. Verder muziek van streektalent in de uitzending: Playheart met het nummer "Lost Tonight", Sam Cordes met "Move On" en de maandtopper van de maand april Thom van der Kooij Music met het nummer "Stars".

Bram & Jurgen is iedere maandagmiddag tussen 15.00-18.00 uur te horen op 105.7 FM en wereldwijd via www.rtvridderkerk.nl .