Real time web analytics, Heat map tracking

Dinner Request

In het wekelijkse radioprogramma ‘Dinner Request’ van presentator Hendrik Bos gaat Hendrik wekelijks op de dinsdag tussen 17.00 en 19.00 uur op zoek naar jou. Vind je het leuk om jouw jaar met Hendrik door te nemen of wil je je hoogtepunten bijvoorbeeld over je eigen muziek of je gemaakte ontwerp of het door jou geschreven boek en dergelijke te delen met de presentator van Radio-Ridderkerk.

Neem dan contact op met Hendrik Bos. Tussendoor komen in het programma alle stijlen muziek aan bod. Hiervoor mogen ook verzoekjes voor gedaan worden en het bijwonen van een uitzending is mogelijk. Lijkt dit je ook leuk, stuur je verzoek per email naar .

Iedere dinsdag kun je bij Radio Ridderkerk luisteren naar Dinner Request met bekende hits uit de hitlijsten afgewisseld met gevarieerde muziek van de jaren ‘80 tot heden.