3 Chords Down live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 31 januari 2019 om 20.00 uur de formatie 3 Chords Down in de studio.

Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

3 Chords Down is ontstaan als gelegenheidsformatie Fixxxman & Friends aan de vooravond van een optreden op het bekende Blues Waves festival in Dordrecht. Deze samenstelling beviel zo goed, dat Rob, Patrick en Abner besloten in deze samenstelling te blijven spelen. 3 Chords Down brengt een mix van pure blues, classic rock songs in blues jasje afgewisseld met eigen werk gebracht in een mix van electrische gitaar, akoestische gitaar en percussie. De band 3 Chords Down bestaat uit de muzikanten: Rob Hendrikse (zang, akoestische en electrische gitaar), Patrick Zappeij (zang, electrische gitaar) en Abner Tanghe (percussie). De eerste cd van de band verschijnt medio 2019

Meer informatie op de website of via Facebook.

https://www.facebook.com/RTVRidderkerk/videos/2526021854077800/

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.