Radio en TV

30e radiocolumn van Teun Rijsdijk

Op 1 november 2022 begon Teun Rijsdijk met een maandelijkse radiocolumn bij Radio Ridderkerk in het programma ‘Seniorentijd’.

Door de enthousiaste reacties van luisteraars werd al snel besloten om de columns tweewekelijks uit te zenden. Teun vertelt over het oude Ridderkerk uit zijn jeugd, zoals bijvoorbeeld over het oude zwembad, de winters van vroeger en knikkeren.

Op 19 maart is de 30e column van Teun te beluisteren. Alle uitgezonden columns zijn te beluisteren zijn als podcasts op de website van RTV-Ridderkerk, Museum Ridderkerk Oudheidkamer en via Spotify.

Het radioprogramma ‘Seniorentijd’ wordt wekelijks op de dinsdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Het programma wordt herhaald op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Heeft u het gemist? Dan kunt u het altijd nog binnen 3 weken terugluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Foto: Roelie ’t Jong