Radio en TV

51 Highways live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 18 juli 2019 om 20.00 uur de Nederlandse band 51 Highways in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

51 Highways brengt de blues terug. Met heerlijke ‘real hot smokin’ blues, rock and boogie music’ maken de muzikanten er een echt feestje van. 51 Highways is afkomstig uit Rotterdam en werd pas zeer onlangs opgericht, namelijk in april 2019. De focus was en blijft de liefde voor de muziek en vooral de blues. De band bestaat uit: Gary Telgen (zang en gitaar), Ludo Pieters (drums en percussie) en Peter Smitskam (bass).

Meer informatie over de band is terug te vinden op hun website: www.51highways.com.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.