Radio en TV

A J Reloaded Live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 31 oktober 2019 de formatie A.J. Reloaded in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

A.J. Reloaded is een band welke eind 2017 opgericht is door Elly Muijzert en Anne Jess. Zij maakte daarvoor deel uit van de band Barefeet. A.J. Reloaded is begonnen als Bluesband maar al gauw kwamen daar rock ‘n roll nummers bij en muziek uit de vijftiger en zestiger jaren.

Deze aflevering van Bluezy live 10 wordt vanaf maandag 4 november tot en met donderdag 7 november 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggokanaal 67+ en het digitale Ziggokanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.