Radio en TV

A.J. Reloaded live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 31 oktober 2019 om 20.00 uur de formatie A.J. Reloaded in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

A.J. Reloaded is een band welke eind 2017 opgericht is door Elly Muijzert en Anne Jess. Zij maakte daarvoor deel uit van de band Barefeet. A.J. Reloaded is begonnen als Bluesband maar al gauw kwamen daar rock ‘n roll nummers bij en muziek uit de vijftiger en zestiger jaren. De lead zangeres Anne was als kind al lyrisch van Elvis Presley dus nummers van Elvis staan stee vast op de setlist. De band bestaat uit muzikanten die in verschillende bands gespeeld hebben en zijn allemaal ervaren muzikanten maar die hun draai nu gevonden hebben bij A.J. Reloaded. A.J. Reloaded maakt van elk optreden een feestje. De bandleden van A.J. Reloaded zijn: Anne Jess (zang/akoestisch gitaar), Elly Muijzert (hammond orgel/ukulele/backing vocals), Peter Rugebregt (bas), Leen van der Ent (gitaar) en Andre de Vroed (drums).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.