Radio en TV

Aardbeien plukken met Teun Rijsdijk in Seniorentijd

De Ridderkerkse schrijver en fotograaf Teun Rijsdijk startte op 1 november 2022 met een maandelijkse column in het radioprogramma ‘Seniorentijd’ bij Radio Ridderkerk. Inmiddels is het zo’n succes dat de column al tweewekelijks wordt gemaakt.

Op dinsdagochtend 19 september is het de beurt aan het verhaal ‘Aardbeien plukken’. In het radioprogramma ‘Seniorentijd’, dat wordt uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur bij Radio Ridderkerk is de column voor het eerst te horen. Heeft u hem gemist? Kijk dan bij onze podcasts en luister alle columns terug.

Het radioprogramma ‘Seniorentijd’ wordt wekelijks op de dinsdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. In het programma is wekelijks ook een kwis, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Het programma wordt herhaald op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en is ook te beluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.

Foto: Roelie ’t Jong