Adrie Maliepaard praat een uurtje later

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit voorjaar  weer te beluisteren. Vanaf nu voortaan om 14.00 uur.  Ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 13 maart 2022 is er weer een aflevering van het programma Praten met een Ridderkerker. Als gast is aanwezig Adrie Maliepaard. De heer Maliepaard heeft meegewerkt aan de bouw van onder andere de Botlektunnel, maar is in Ridderkerk vooral bekend om zijn boeken over de Ridderkerkse wijken. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren op het nieuwe uitzendtijdstip: 14.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.